El Roquetal

El Roquetal és el refugi forestal on es fa l’aturada en les rutes de la Verneda i del puig d’Arques. Situat en una planura rocosa i envoltat de suredes, té vistes cap a les planes de Llagostera i el sol hi toca tota la jornada. Datat del 1797 i restaurat el 2002, manté l’essència de casa forestal, que gràcies a l’activitat bosquetana durant aquests segles es va mantenir viva i dempeus. Les aturades de les rutes serveixen per descansar i, alhora, gaudir tant del refugi com de l’entorn immediat.

D’altra banda, al Roquetal es poden fer diferents activitats, com ara cursos, trobades, reunions de treball, presentacions de llibres, i també es pot fer servir com a espai de creació, amb la peculiaritat que la casa no disposa de llum elèctrica i la il·luminació és amb quinqués i espelmes. Com a bon refugi, també disposa de lloc per dormir (màxim deu persones). Els preus d’aquestes activitats al Roquetal s’establiran segons les condicions acordades. Es poden programar sortides amb rucs i no serà permesa l’assistència de menors de 16 anys.


Activitats al Roquetal
Si voleu llogar el refugi forestal del Roquetal per fer-hi activitats diverses (cursos, trobades, reunions de treball, espai de creació o presentacions de llibres), escriviu-nos a rucsdelesgavarres@gmail.com o truqueu al 605856580.