Puig d'Arques

Ruta llarga per pistes i corriols amb forts desnivells, no adequada per a menors no acostumats a caminar.

Coneixerem els punts més elevats del massís de les Gavarres, el dolmen del puig d'Arques, les fondalades del Daró i la Verneda i el refugi del Roquetal on descansarem i dinarem.

El dinar està inclòs en el preu, però no es poden oferir dinars especials (per ex. sense gluten).

. Durada: 7 hores aproximadament

. 14 km aprox - ruta circular

. Màxim 15 persones per grup

. 1 ruc portador per cada 3 persones

. Preu 60 €/adult  i 30 €/menors de 12 anys

. Dinar inclòs


Recomanacions
. Totes les rutes són guiades i els rucs transporten les motxilles dels participants. Després d’una breu introducció al guiatge de rucs, tothom que ho vulgui podrà menar els animals. Els adults no podran muntar-los, només hi podran pujar les nenes i els nens, sempre que els rucs estiguin aturats.

. Tot i que les rutes no són d’alta muntanya, el pas per camins irregulars fa recomanable l’ús d’un calçat adequat, com ara botes de senderisme. La roba ha de ser la convenient a cada època de l’any i al temps del dia de la sortida.

. La quantitat màxima de persones a cada ruta serà de quinze, de manera que hi pot haver un ruc per cada tres persones. La quantitat mínima per sortida és d’una persona. Per seguretat, no es permet l’assistència de gossos.

Guiatge de Rucs
Abans de cada sortida es fa una breu introducció sobre les característiques dels rucs que ens acompanyen, i sobre la manera de guiar-los i de relacionar-nos-hi durant la ruta.

Assegurança
En totes aquestes activitats, els possibles danys d’un ruc a les persones queden coberts. Qualsevol altre tipus d’incident o accident serà, únicament i exclusivament, responsabilitat dels participants.    

 


Fes la teva reserva