La font dels Arbres

Ruta adequada per a totes les edats, amb un recorregut sense grans desnivells apte per a tothom. 

Ideal per fer en família i per introduir-se al senderisme de muntanya, gaudint de la natura i acompanyats dels rucs portadors de motxilles i altres estris.

En cas de participar menors de 10 anys, podran anar damunt del ruc que els acompanyi.

Coneixerem les ruïnes del mas Sala, la castanyeda d'en Llach i la font dels Arbres.

. Durada: d'1,15 h a 1,30 h

. 4 km aprox. - ruta circular

. Màxim 15 persones per grup

. 1 ruc portador per cada 3 persones

. Preu: 12 €/adult  i 6 €/menors de 12 anys


Recomanacions
. Totes les rutes són guiades i els rucs transporten les motxilles dels participants. Després d’una breu introducció al guiatge de rucs, tothom que ho vulgui podrà menar els animals. Els adults no podran muntar-los, només hi podran pujar les nenes i els nens, sempre que els rucs estiguin aturats.

. Tot i que les rutes no són d’alta muntanya, el pas per camins irregulars fa recomanable l’ús d’un calçat adequat, com ara botes de senderisme. La roba ha de ser la convenient a cada època de l’any i al temps del dia de la sortida.

. La quantitat màxima de persones a cada ruta serà de quinze, de manera que hi pot haver un ruc per cada tres persones. La quantitat mínima per sortida és d’una persona. Per seguretat, no es permet l’assistència de gossos.

Guiatge de Rucs
Abans de cada sortida es fa una breu introducció sobre les característiques dels rucs que ens acompanyen, i sobre la manera de guiar-los i de relacionar-nos-hi durant la ruta.

Assegurança
En totes aquestes activitats, els possibles danys d’un ruc a les persones queden coberts. Qualsevol altre tipus d’incident o accident serà, únicament i exclusivament, responsabilitat dels participants.    


Fes la teva reserva